Slugterra Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Slugterra Spelletjes (Slugterra Games)

Slugterra spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Slugterra: Guerra Das Lesmas

Waag je in de wereld van Slugterra Dankzij de populariteit van deze spannende serie Slugterra zijn ook de Slugterra spelletjes erg in trek. Bij deze spelletjes kun je het opnemen tegen je vijanden, kan je andere spelers verslaan tijdens het slug-slinging en los je de moeilijkste puzzels op. Je kunt zoeken naar slugs tussen een menigte van slugs of je begeven in donkere mijnen om missies te volbrengen.

Het verhaal

Heb je ooit gehoord van Slugterra? Vast wel. Het is namelijk een Canadese televisieserie die wereldwijd ook erg populair is. Hier wordt de succesvolle show uitgezonden op Disney XD. Al sinds 2012 maakt het geweldige afleveringen vol spanning en avontuur. In deze afleveringen volg je Eli Shane, een vijftien jaar oude jongen die graag iedereen wil verslaan in een sport die populair is in Slugterra, de stad waarin hij woont: slug-slinging. Hierbij wil Eli zelfs zijn vader verslaan, die kampioen is geweest in slug-slinging. Met Ponto, Trixie, Burpie en Kord gaat hij de uitdaging aan en wint hij een groot aantal slugs die hij later weer kan gebruiken tijdens nieuwe wedstrijden. Deze slugs traint hij, zodat hij steeds beter en beter wordt na elke training en na elke uitdaging. Eli heeft ook nog een gezworen vijand: Dr. Thaddius Blakk. Deze kwaadaardige slug-slinger en zijn ghoul slugs probeert Eli te allen tijde te stoppen.

Eli is op zoek naar een dappere held

Kijk in de vele Slugterra spelletjes welke slugs uit de serie je tegenkomt en herkent, en verbreed je kennis over de verschillende soorten slugs en krachten die er allemaal zijn. Test je rekenskills in de leukste denkspelletjes. Neem het op tegen je vijanden in races en win. Leer he je je slugs traint tot krachtige wezens, en hoe je al je tegenstanders kunt verslaan in een duel. Zo word de slug-slinging kampioen van Slugterra.

Alle Slugterra Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Slugterra Spelletjes van Nederland en België! Kies een Slugterra Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!