Transformers Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Transformers Spelletjes (The Transformers Games)

Auto’s met gevaarlijke krachten in The Transformers spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Transformers Super Mini Con Striker

Je had vast al kennis gemaakt met The Transformers. Het zijn bijzondere auto’s en vrachtwagens die op het eerste oog heel normaal lijken. Niets is echter wat het lijkt in de wereld waarin robots en superwezens de dienst uitmaken. We spreken hier dan ook niet over normale auto’s, maar over Transformers. Deze Transformers zijn robots die als enige taak hebben om de wereld veilig te houden tegen de buitenaardse tegenpartij. De Transformers van de aarde staan onder leiding van Optimus Prime, de zogeheten Autobots. Ze gaan de strijd aan met de Decepticons die onder leiding staan van Megatron. De Decepticons zijn afkomstig van Cybertron en zullen nu op de aarde proberen de dienst uit te maken.

Ga de strijd aan met het kwaad

Over The Transformers is natuurlijk een bestselling film gemaakt. Het kon niet uitblijven dat er ook computerspelletjes over deze serie zouden komen waardoor jij ook de strijd aan kan gaan met de Decepticons of de Autobots. Gelukkig is het nu mogelijk om The Transformers spelletjes te spelen. Je bepaalt zelf bij welke Transformer jij achter het stuur kruipt. Kies je voor de Autobots of ga je juist voor de Decepticons; de keuze is aan jou. Iedere Transformer heeft zijn eigen specifieke eigenschappen die hem tot een ultieme vechtmachine maken, en jij mag die vechtmachine bedienen. Je behaalt je punten door de tegenstanders te verslaan.

The Transformers spelletjes spelen

De Autobots en de Decepticons zijn tamelijk specifiek om te bedienen. Toch zijn de spelletjes eenvoudig om te spelen. Je bedient de spelletjes namelijk met je toetsenbord of met je muis. Jij krijgt tijdens het spelletje de instructie welke knop je moet indrukken op het juiste moment om verder te kunnen komen op het speelveld. Je zal op die manier niet heel snel vast komen te zitten onder het spelen van deze adembenemend spannende spelletjes wat ze geschikt maakt voor grote en kleine Transformers fans.

Alle Transformers Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Transformers Spelletjes van Nederland en België! Kies een Transformers Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!