Tetris Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Tetris Spelletjes (Tetris Games)

Ouderwets Tetris spelen

Speel het nieuwe spelletje: Blokken Puzzel

Hier vind je een grote collectie Tetris spellen, we hebben de Original, Classic en Battle versie. Bij dit blokkenspel van Nintendo moet je proberen hele rijen weg te spelen voordat de blokken de bovenkant van je scherm bereiken. We hebben ook een variant met driehoeken, zeer verslavend! Probeer een zo hoog mogelijke highscore te halen. Dit is misschien wel een van de meest populaire spelletjes in de game geschiedenis. Deze ‘gouwe ouwe’ blijft nog altijd een uitdaging voor jong en oud! Nee, we hebben het niet over Pacman, maar over Tetris.

Hoe werkt het?

Dit is een spelletje waarbij steeds blokjes en figuren van boven naar beneden vallen. Je kunt deze blokken naar links en rechts bewegen, en ook draaien. Op die manier kun je er voor zorgen dat de figuren op de beste manier beneden op de grond terecht komen. Het is de kunst om alle blokjes precies zo in elkaar te laten passen, zodat er horizontaal een lijn ontstaat. Heb je precies de maximale hoeveelheid blokken naast elkaar, dan verdwijnt die rij en ben je veilig. Zodra de figuren niet meer goed in elkaar passen, komen ze steeds meer bovenop elkaar te liggen en raken ze steeds dichter bij het plafond. Wanneer je de bovenkant van het scherm raakt ben je af. Als je het spel lang volhoudt, dan zullen de blokken steeds sneller naar beneden komen en blijft er dus minder tijd over om na te denken over de beste positie van die blokjes. Je moet gefocust blijven in dit spel en steeds sneller handelen naarmate je in een hoger level komt.

Voor wie?

Deze game is geen download, het is een free game die iedereen direct online kan spelen op deze pagina. Het spel is niet ingewikkeld waardoor het geschikt is voor zowel jongere als oudere spelfanaten. We hebben veel verschillende varianten op het populaire tetris spel. Je kunt gaan voor de originele tetris, of voor een explosieve Boom Box. Je vindt hier nog meer speciale versies van dit spel zoals Atlantris, Bureau Tetris, Tower 100, Robo Sockets en Puyo Puyo. Dus ook voor de mensen die denken dat ze alle tetris al kennen, zijn er genoeg opties om jezelf weer opnieuw uit te dagen in dit leuke spelletje. Ken je het spelletje nog niet? Wordt ook een van de tetris friends en wordt steeds sneller in dit behendigheidsspelletje.

Alle Tetris Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Tetris Spelletjes van Nederland en België! Kies een Tetris Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!