Candy Crush Spelletjes

Spelletjes / Denk Spelletjes / Candy Crush Spelletjes (Candy Crush Games)

Candy Crush Saga spelen zonder Facebook

Speel het nieuwe spelletje: Unicorn Diamonds

Speel hier de hele reeks CandyCrush van King gratis online. We hebben heel veel levels en je kunt zelfs spelen tot en met level 677. We hebben beide versies van deze free game namelijk de Saga en Soda variant. Dit puzzelspelletje lijkt erg veel op het bekende casual game: Bejeweled. In Candy Crush moet je proberen zo veel mogelijk snoepjes en jelly met elkaar te laten matchen. Per ronde is er een nieuw doel dat je moet proberen te bereiken. Tot welk level kun jij komen? Dit spelletje kun je ook op je mobiel of tablet spelen, zonder Facebook.

Overal snoep!

Op deze pagina vind je games voor echte zoetekauwen! Er zijn allerlei verschillende lekkernijen die je moet proberen bij elkaar te krijgen. Kun jij de zuurstokken en jellybeans zo verschuiven dat je binnen de tijd het hele speelveld leeg kunt spelen? Soms moet je oppassen voor een stroom van chocolade die over je scherm komt die het nog moeilijker maakt om het doel te bereiken. Schuif de verschillende kleurtjes en vormpjes bij elkaar en geniet van een digitale suiker boost!

I’m not a player, I just candy crush a lot

Eigenlijk is Candy Crush een klassieker en is het bekend geworden als Bejeweled. Candy Crush sinds een aantal jaar enorm populair geworden. Een van de leuke dingen aan deze nieuwe versie is namelijk dat er heel veel verschillende rondes zijn. En als je er even niet uitkomt, kun je online uitleg vinden hoe je het uit moet spelen. Kom je bijvoorbeeld niet verder dan level 130? Dan kun je om tips vragen welke tactiek nodig is. Wij hebben hier een hoop verschillende versies online gezet. Speel bijvoorbeeld Pet Pop Party, Candy Crush Rain of Blossom Blast Saga. Allemaal leuke varianten op het mega populaire spelletje! Succes en veel plezier!

Alle Candy Crush Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Candy Crush Spelletjes van Nederland en België! Kies een Candy Crush Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!