Kaartspellen

Spelletjes / Denk Spelletjes / Kaartspellen (Online Card Games)

Online kaartspelletjes spelen

Speel het nieuwe spelletje: Solitaire Dagelijkse Uitdaging

Wij hebben de grootste verzameling kaartspellen. We bieden de volgende kaartspelletjes aan: Dubbele Klondike, Patience, Klaverjassen, Poker, Blackjack, Freecell, Solitaire, Fun Towers, Four Fourteen, 21, Eenendertigen en Spider Solitair. Deze denkspellen zijn zeer populair bij jong en oud. We hebben ook leuke multiplayer games in deze categorie.

Heb jij de troef of de nel?

Natuurlijk kun je kaarten met een kaartspel, maar als je die niet hebt en niet wilt kopen, kun je online altijd je favoriete spelletjes spelen! Ook als je even geen zin hebt in een spel met je oma, kun je hier gewoon zelf aan de gang. Toch kun je altijd nog met zijn 2 achter de computer kruipen! Patience (of op z’n Engels: Solitaire) is natuurlijk een van de populairste games die we hebben, maar probeer ook eens een van de vele andere mogelijkheden op het gebied van kaarten! Een cardgame wordt meestal met 52 of 104 kaartjes gespeeld. Het ligt maar net aan de regels van het spelletje. Meestal is het verschil in het aantal kaarten gebaseerd op het wel of niet meedoen van de jokers.

Allerlei soorten kaartjes

Normaal gesproken hebben de kaarten een bepaalde kleur, waarmee eigenlijk een figuur bedoeld wordt. Het gaat dan om de volgende “kleuren”: harten, ruiten, schoppen en klaveren. Deze figuren zijn altijd in het rood of het zwart afgebeeld. Er zit nooit een nummer één in het spel. De cards lopen van nummer twee tot de aas of joker. Soms is de aas juist de laagste waarde en is de koning het hoogst. Het ligt maar net aan welke game je speelt! Lees voor je begint even goed de regels en uitleg door, omdat er veel verschillende variaties op deze spelletjes bestaan. En we willen natuurlijk niet dat je de spelletjes verkeerd begrijpt! Kies je favoriete spel uit en dan wensen wij jou veel plezier!

Alle Kaartspellen zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Kaartspellen van Nederland en België! Kies een Kaartspellen of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!