2048 Spelletjes

Spelletjes / Denk Spelletjes / 2048 Spelletjes (2048 Games)

Hersenkrakers voor iedereen met 2048 spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: 2048 Merge

Je hebt ze vast wel eens gespeeld; 2048 spelletjes. Even voor diegene die nu niet gelijk doorheeft wat de bedoeling is van deze verslavend leuke spelletjes; je krijgt een blanco speelveld en een vast aantal stukken van diverse blokkerige afmetingen en vormen. Deze stukken moet jij zo in elkaar schuiven dat het hele speelveld bezet is met puzzelstukken. Er mogen geen blanco gaten vallen tussen de stukken, en op deze manier scoor jij punten. 2048 spelletjes zullen altijd heel eenvoudig beginnen , maar naar mate je verder in het spel komt steeds wat uitdagender worden. Jouw tactische inzicht wordt stevig op de proef gesteld.

Diverse varianten

Bij 2048 spelletjes heb je een heleboel verschillende varianten, en er valt dan ook op heel veel manieren te scoren bij het spelen van deze leuke hersenkrakers. Bij een aantal varianten krijg je een blanco speelveld te zien en een vast aantal puzzelstukken die je in elkaar moet leggen. De stukken worden steeds wat kleiner van vorm zodat je steeds wat harder na moet denken. Er zijn ook varianten die een dergelijk spelletje opbouwen met een timer. Dan moet je niet alleen goed nadenken, maar je zal het ook nog snel moeten doen omdat je anders weer van voren af aan moet beginnen. Er zijn ook nog spelvarianten waarbij de stukken als het ware uit de lucht komen gevallen en naar de juiste plek moeten worden toegeschoven.

De spelletjes spelen

Deze leuke 2048 spelletjes spelen en daarbij punten scoren is heel eenvoudig. De spelletjes beginnen bij een kinderniveau en bouwen zich steeds verder op tot een niveau waar een volwassene nog hard bij moet nadenken. Je tactisch en ruimtelijk inzicht zullen dan ook hard vooruit gaan wanneer jij deze spelletjes speelt. Je bedient de spelletjes vooral met je muis, maar je zal ze ook via je toetsenbord kunnen bedienen, het is maar net hoe jij het liefste speelt.

Alle 2048 Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling 2048 Spelletjes van Nederland en België! Kies een 2048 Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!