Spel: Verkeerstalent

Spelletjes / Race Spelletjes / Rijexamen Spelletjes / Verkeerstalent Spel (Traffic Talent)
GameGirl.nl - Spelletjes voor meiden

Spel Info

Totaal 17608 stemmen.  89.9% vind het spel leuk.
Totaal 17608 stemmen. 89.9% vind het spel leuk.
Omschrijving Verkeerstalent:
Laat in dit spelletje zien dat jij netjes op de openbare weg kunt rijden. Geef tijdig je richtingaanwijzers aan, rij niet te hard en stop bij rood licht. Kun jij deze 3 missies tot een succesvol einde brengen? In het online racespelletje Verkeerstalent is het de bedoeling dat je je aan alle verkeersregels houdt, vergeet je te stoppen bij een zebrapad of bij een rood stoplicht levert dat jou strafpunten op. Heb je 10 strafpunten dan moet je stoppen van de rijinstructeur. Je kunt dit rijexamen spelletje ook spelen als oefening voor het halen van je rijbewijs of als je jouw rijvaardigheden een beetje wilt bijspijkeren. Een foutje maken is niet erg, maar probeer het wel veilig te houden voor jezelf en andere weggebruikers. Kijk goed in je spiegels bij het afslaan bij een bocht en gebruik daarbij ook de juiste richtingaanwijzer.

Ben jij een verkeertalent?Laat in Verkeerstalent 2 zien dat jij een talent bent op de weg, door heel goed te spiegelen, het andere verkeer in de gaten te houden, richting aan te geven, veiligheid voorop stellen en natuurlijk niks te drinken (als BOB heb je niks op). Bewijs in dit spel dat jij een rijbewijs verdiend! Autorijden is niet moeilijk maar je moet wel altijd goed blijven opletten. Als je zelf een auto hebt ik het ook altijd verstandig om een ANWB autoverzekering af te sluiten als je ooit pech hebt onderweg. Zij komen je binnen 1 uur op locatie helpen.


3D racespelletjeVerkeerstalent is een 3D autospelletje dat een UNITY 3D plugin gebruikt, gebruik je Google Chrome dan is dit spelletje helaas niet te spelen, gebruik dan een andere browser zoals bijvoorbeeld Internet Explorer of Firefox. De Unity Plugin is hier te downloaden. Door deze plugin is het mogelijk om online spelletjes te in 3D te maken, dit is vooral gaaf voor racespellen.

Heel veel succes in dit leuk online autorace spelletje en probeer je rijbewijs te halen zodat jij zonder rij-instructeur de weg op mag.Spelinstructie:
Pijltjestoetsen = Besturing
Z,X = Richtingaanwijzer
C = Kijkhoek veranderen
P = Pauze

Categorieën:
Deel met vrienden:

Reacties (0)

Walkthrough van Verkeerstalent


Meer Race Spelletjes

Parking Fury 3 Parking Fury 3
Straat Race Takedown Straat Race Takedown
Lego Speed  Champions Lego Speed Champions
Break Through The Finish Line Break Through The Finish Line
Extreme Parkeer Extreme Parkeer
Oneerlijke Stunt Oneerlijke Stunt
Monster Truck - Forest Delivery Monster Truck - Forest Delivery
Xcross Madness Xcross Madness
Mad Gear Exclusive Mad Gear Exclusive
Sunset Racing Sunset Racing
ATV Trials Beach ATV Trials Beach
Subway Taxi Subway Taxi
Truck Trials Truck Trials
Drift Race Drift Race
Mad Truck Challenge WebGL Mad Truck Challenge WebGL
Thug Racer Thug Racer