Spel: Goodgame Empire

Spelletjes / Multiplayer Spelletjes / GoodGame Spelletjes / Goodgame Empire Spel (Goodgame Empire)GameGirl.nl - Spelletjes voor meiden

Spel Info

Totaal 653 stemmen.  82.7% vind het spel leuk.
Totaal 653 stemmen. 82.7% vind het spel leuk.
Omschrijving Goodgame Empire:
In dit boeiende multiplayer strategiespel, is het de bedoeling dat jij als kasteelheer jouw kleine fort uiteindelijk maakt tot de hoofdstad van het koninkrijk! Bouw aan een efficiënt handelssysteem en creëer een machtig leger om je rijk te verdedigen tegen vijandige spelers van over de hele wereld. Maak zeker ook vrienden en sluit tactische allianties met hen, om zo de tegenstander te verpletteren en de wereld naar jouw hand te zetten!

Bouw je eigen keizerrijk

In dit spelletje creer je je eigen stad die je moet verdedigen tegen andere legers. Bouw dus stevige kastelen en leidt voldoende soldaten op die je kunnen beschermen. Op die manier breidt jij je rijk steeds verder uit. Schrijf geschiedenis en speel hier deze game gemaakt door miniclip en goodgame. Registreer je en ontvang daardoor tips en cheats om zo veel mogelijk rubies te verzamelen! Op bepaalde zoek engines of op een forum kun je handige trucjes leren (no survey) waardoor je het spelletje zogenaamd hacked. Je weet stiekem al hoe het spelletje werkt en daardoor groei jij uit tot het grootste keizerrijk.

Wordt een machtige leider

Heb jij het in je mars om een online wereldleider te worden? Probeer hier een van de coolste games volgens wiki. Bouw een kasteel, versla tegenstanders en verover zo de hele aardbol. Als je dit spel speelt waan je je even in de Middeleeuwen. Ridders en volkeren gaan de strijd met elkaar aan om hun eigen plekje in de samenleving te behouden. Net als Asterix en Obelix ga jij proberen je keizerrijk te behouden om uiteindelijk de macht over steeds meer land te krijgen. Maak dus slimme en tactische bondjes met andere legers en bestrijdt je vijanden. Heel veel succes in dit spannende strategie spelletje!


Spelinstructie:
Speel dit spelletje met de muis.

Categorieën:

Deel met vrienden:

Reacties (0)

Walkthrough van Goodgame Empire


Meer Multiplayer Spelletjes

Apen Touwen Partij Apen Touwen Partij
Antwar.io Antwar.io
Squarecraft.io Squarecraft.io
HexSweep.io HexSweep.io
Wanderers.io Wanderers.io
Lordz.io Lordz.io
Tanksio Online Tanksio Online
ShootEm.io ShootEm.io
Paper.io Paper.io
4 Multiplayer Verbinden 4 Multiplayer Verbinden
Grogg.io Grogg.io
Bighero.io Bighero.io
Classic Snake.io Classic Snake.io
Thewire.io Thewire.io
Defly.io Defly.io
Smashers.io Smashers.io