Masha en de Beer Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Masha en de Beer Spelletjes (Masha And The Bear Games)

Masha en de beer spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Masha En De Beer Forest Adventure

Beleef nieuwe avonturen met Masha en de Beer Als je Masha en de Beer een leuke serie vind, zal je Masha en de Beer spelletjes (Masha and the Bear) ook zeker leuk vinden. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende soorten spelletjes. Je kunt bijvoorbeeld allemaal mooie kleurplaten van Masha inkleuren, Masha en de Beer helpen magisch speelgoed op te ruimen, met hen spelen in het bos, met hen de lekkerste gerechten koken en ga zo maar door.

Een hartverwarmende serie

Kijk jij wel eens naar Masha en de Beer? Masha en de Beer is een superleuke televisieserie die uit Rusland komt. In deze serie neem je een kijkje in het leven van Masha, een klein meisje dat in een bos in Rusland woont, samen met haar varken, geit en hond. De dieren in het bos zijn altijd een beetje bang voor Masha, omdat ze van Masha altijd met haar moeten spelen. Op een dag verandert Masha’s leven voorgoed. Ze komt terecht in het huis van een grote beer, die op dat moment niet thuis is. Masha haalt zijn hele huis overhoop, en het ziet er dan ook niet uit als de beer weer thuiskomt. Hij wordt boos en probeert Masha weg te sturen, maar zij wil niet weg. Uiteindelijk worden ze de beste vrienden. Samen maken ze de gekste dingen mee. Terwijl Masha zich steeds in de problemen weet te werken, probeert de beer haar zo veel mogelijk te beschermen.

Herken jij alles?

Met de Masha en de Beer spelletjes beleef je niet alleen een geweldige tijd met je favoriete spelletjes en je favoriete personages, je kunt ook nog veel over de serie leren. Je kunt je favoriete helden helpen bij allerlei dingen, en je kunt kijken of je alle plekken van de games uit de serie herkent. Veel spelletjes spelen zich namelijk ook af op bekende plekken uit de serie.

Alle Masha en de Beer Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Masha en de Beer Spelletjes van Nederland en België! Kies een Masha en de Beer Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!