Spel: Dox Hotel

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Bedrijf Run Spelletjes / Dox Hotel Spel (Dox Hotel)GameGirl.nl - Spelletjes voor meiden

Spel Info

Totaal 136 stemmen.  69.12% vind het spel leuk.
Totaal 136 stemmen. 69.12% vind het spel leuk.
Omschrijving Dox Hotel:
Manag jouw eigen hotel in Doxhotel. Dit spel is ongeveer hetzelfde als Habbo Hotel. Run je eigen hotel in dit Sims achtige omgeving en zorg dat je klanten tevreden naar huis gaan. Kun jij deze game uitspelen?

Een virtuele wereld is een wereld vol avontuur. Heb je altijd al een kijkje willen nemen in een hotel, dan is het spelletje Dox hotel echt wat voor jou! In dit spel maak je vrienden en bouw je, je eigen community. In dit spelletje leer nieuwe mensen kennen en kun je met hen kletsen en chatten. Daarnaast kun je net als in Sim hotel je eigen hotelkamer creëren. Design een mooie ruimte voor jezelf en zet daar de hipste en nieuwste meubels en accessoires in. Als je de kamer van hotelgasten mooi vind, kun je bij hen op bezoek en ook op hun zelf ingerichte ruimte stemmen. Door veel online vrienden te maken in het Dox hotel, kun je zelf ook zorgen dat mensen jouw kamer een stem geven. Op die manier word je steeds populairder in de wereld van Dox en stijg je in de ranking. Bij een gave huissalon hoort natuurlijk ook een gave look voor je eigen avatar. In deze game Dox hotel kun je een avatar helemaal zelf ontwerpen. Een avatar is een profiel dat je voor jezelf kunt aanmaken. Je kiest of je man of vrouw wilt zijn en kunt je virtuele persoonlijkheid zo cool en aantrekkelijk maken als je zelf wilt, door je favoriete outfit te kiezen of een gaaf kapsel te nemen. Je kunt heel erg opvallen door leuke details aan te brengen als een grappige muts of een kleurig kledingstuk. Het is de uitdaging om je eigen hotelroom eruit te laten springen. Doe je best om je kamer in de smaak te laten vallen bij de andere gasten die een bezoek brengen aan het Dox hotel. Er is een enorm ruime keuze aan meubels waardoor je een eigen stijl kunt creëren in je room. Is één kamer niet genoeg? Dan bouw je op alle verdiepingen van het hotel een andere ruimte. Wil je weten wat voor stylist in jou schuilt en welke mensen je kunt ontmoeten in de virtual community van Dox hotel? Ontwerp dan direct een persoonlijke en unieke avatar en richt een hotelkamer in naar je eigen smaak. Maak daarna een connectie met mensen van over de hele wereld, of ontmoet je vrienden van school, werk of sport opnieuw in dit worldhotel. Dan kun je gezellig verder chatten over je dagelijkse leven. Wacht niet langer en meld je gratis online aan!

Spelinstructie:
Speel het spel Dox Hotel met je muis. Ook kun je de spelinstructie in het spelletje zelf vinden.

Categorieën:

Deel met vrienden:

Reacties (0)

Walkthrough van Dox Hotel


Meer Avontuur Spelletjes

Schattige Puppyverzorging Schattige Puppyverzorging
Real Love Tester Real Love Tester
Color Me Jungle Animals Color Me Jungle Animals
Meisjes Photoshopping Aankleden Meisjes Photoshopping Aankleden
Princess Wintersport Princess Wintersport
Chinese New Year Fortune Chinese New Year Fortune
Winkelcentrum Makeover Winkelcentrum Makeover
Girls Fix It: Eliza Girls Fix It: Eliza's Winter Sleigh
FeeSoeeD FeeSoeeD
Kingy Eternal Gems Kingy Eternal Gems
Audrey Audrey's Glamorous Real Makeover
Jessie Schoonheidssalon Jessie Schoonheidssalon
Modern Beauty Nails Spa Modern Beauty Nails Spa
Prank The Nanny - Baby Jessie Prank The Nanny - Baby Jessie
Beauty Guru Make Up Tips Beauty Guru Make Up Tips
Leuke Kitty Care Leuke Kitty Care